Facebook Auto Like Bot

\
Salam sejahtera dan salam 1 Malaysia

Pernahkah anda mendengar ''Facebook Auto Like Bot''...
Disini saya akan menunjukkan apa itu "Facebook Auto Like Bot''


Screenshots




Anda juga boleh adjust settings ....

Masa boleh diubah pada Like Delay dan boleh juga ubah Maximum Likes yang anda mahu.




Tekan Like All untuk memulakan like status....


Download Links


http://adf.ly/5s9HI




*p/s: File removed or violation, please P.M or comment





20 komen:

  1. kena bayar??

    ReplyDelete
  2. nice post, ini yg lebih canggih bro, silakan coba yg ini: http://www.marahmerah.com/bot-komen-facebook-all.txt

    ReplyDelete
  3. asal aku dah tekan run x leyh jga ?

    ReplyDelete
  4. pc korang dah kene spyware dah..

    ReplyDelete
  5. senarai Facebook auto like bot 2013 yang masih work 100% http://facebookautolikebotlist.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Penipuan Auto like, Auto subscriber semakin berleluasa di facebook. Ramai penguna facebook tertipu disebabkan nak popular cepat di facebook tapi disebalik mangsa terkapai-kapai nak dapat like/subcribers hanya seorang saja yang dapat like/subscribers denga http://busuk.org/ping/view/417383

    ReplyDelete
  7. guna autolike/auto subcribe ni x guna jgk... sbb nnt fb korg bleh admin web site bley acces :D

    -=:[|DaNz Was Here|]:=-

    ReplyDelete
  8. knp tak boleh run ?

    ReplyDelete
  9. Auto Followers Facebook 2013 [Breaking Code 1] Zero Spam.
    First, Open Facebook Home before proceed.

    Google Chrome
    1. Copy all this code -->> http://pastebin.com/mhRpk33f
    ( Open link and Press " Ctrl + A " ,then Copy ). or just manual select all.
    2. Click "CTRL+SHIFT+J" / OR right-click>Inspect Element and Click Console.
    3. Paste the code Or CTRL+V there in Console Box and Press Enter.
    4. Wait for 4-5 minute.....Then press F5

    Mozilla Firefox
    1. Copy all this code -->> http://pastebin.com/mhRpk33f
    ( Open link and Press " Ctrl + A " ,then Copy ). or just manual select all.
    2. Click "CTRL+SHIFT+K" /OR right-click>Inspect Element and Click Console.
    3. Paste the code Or CTRL+V there in Console Box and Press Enter.
    4. Wait for 4-5 minute.....Then press F5

    ~~~Good Luck~~~

    ReplyDelete
  10. Auto Followers Facebook 2013 [Breaking Code 2] Zero Spam.

    First : Click Follow -> http://on.fb.me/110np6i

    Then Follow Step : Make Sure You Have Tampermonkey[Google Chrome] Or Greasemonkey[Firefox] Add-On/Extension.

    If You No Have ? Free To Add-On You Google Chrome And FireFox

    [+] Google Chrome
    Available On Chrome Here ➜ http://ow.ly/jQ7MK

    [+] Firefox
    Add To Firefox Here ➜ http://ow.ly/jQ7Eo

    Then Install This Script For Get Free Facebook Followers.Restart Your browser if can.

    Click Here To Install This Script
    ➜ http://bit.ly/11zgbFL
    OR
    ➜ http://bit.ly/11nSSe7

    After You Install , Please Wait 3-5 Days For Update You Facebook In The Lists Then You Will Get Massive Free Followers. Don't Forget to Enable the Tampermonkey [Google Chrome] or Greasemonkey [Mozilla] in your browser.

    [-] Please Share To Your Friends To Get More Followers. DO Not Spam.
    ~~~~~~~~~~~Good Luck~~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  11. nie auto like ker auto BODO LIKE???
    nie kes nak jadi hot lanie letak follow
    barai!!!!

    ReplyDelete
  12. apa barang la auto like semua ni, pi http://sifuwan.blogspot.com la kalo nak belajar benda2 yg lagi canggih n lagi mansyuk !!

    ReplyDelete